Aurora Studios ja Helsinki -filmi rekrytoivat

Aurora Studios ja Helsinki -filmi rekrytoivat! Tuotantojemme määrä on nopeassa kasvussa, joten etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuottajaa ja linjatuottajaa.

Tuottajana ensisijainen tehtäväsi on draamasarjojen parissa. Kokemuksesi on vastaavista tehtävistä sarjojen ja/tai elokuvien puolelta, muu sisällöntuotantokokemus, sosiaalisen median, nuoren kohderyhmän sekä eri alustojen tuntemus luetaan eduksi. Vastaat prosesseista kuten kehittely, tuotanto ja rahoitus, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hankkeet, joiden parissa työskentelet ovat osittain meillä jo olevia, osin sellaisia, joita itse tuot mukanasi tai hankit.

Linjatuottajan tehtävään haemme tuotantopäällikkönä tai linjatuottajana jo isoissa draamatuotannoissa ja/tai mainoksissa kokemusta hankkinutta tekijää. Hallitset tuotantotyön, sopimukset, talouden ja raportoinnin. Olet tarkka ja läsnäoleva, hyvä esimies ja työkaveri. 

Molempiin tehtäviin valittavilta edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, englannin kielen taitoa (muu kielitaito eduksi, etenkin ruotsi, suomi ja lähialueiden kielet) ja alan käytäntöjen ja ohjelmistojen osaamista. Noudatamme työehtosopimusta (Palta-TEME) ja kiinnitämme erityistä huomiota ihmisten hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Hakumme on jatkuva. Kannattaa ottaa yhteyttä, vaikka et aivan heti pystyisikään hyppäämään palvelukseemme. 

Aurora Studios on kokonaan  kotimainen, kiva konserni, jonka osa Helsinki -filmi on. Aurora kehittää, rahoittaa, tuottaa, levittää ja myy elokuvia ja televisiosarjoja.

Kiinnostuitko? Olisitko sinä meidän uusi työtoverimme?

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen essi.kivitie@helsinkifilmi.fi
Hakuaika päättyy 1.4.2022. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen haun päättymistä. 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtäviin tai meillä työskentelyyn liittyen, kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja tehtävistä antaa Aurora Studiosin ja Helsinki-filmin COO Essi Kivitie, p. 043 8200 997. Soittoajat keskiviikko 9.3. Klo 9.00-10.00, perjantai 11.3. Klo 9.30-10.00 tai keskiviikko 16.3. Klo 9.00-10.00. Voit myös laittaa sähköpostia essi.kivitie@helsinkifilmi.fi