Aurora Studios och Helsinki -filmi rekryterar

Aurora Studios och Helsinki -filmi rekryterar! Våra produktioner är i snabb tillväxt och vi söker för fast anställning en producent och en linjeproducent

Som producent är din primära uppdrag inom drama serier. Din erfarenhet är med ansvariga uppdrag inom serier och/eller film, annan innehållsproduktion, vi läser som en fördel kunskap om sociala medier, ung målgrupp och olika plattformer. Du är ansvarig för processer som utveckling, production och finansiering både i Finland och utomlands. Projekter som du arbetar med är delvis redan dom som vi har, delvis sådana som du själv tar med dig eller skaffar. 

Vi söker en linjeproducent redan med erfarenhet som produktionschef eller linjeproducent i stora drama produktioner och/eller reklamer. Du behärskar produktions arbetet, kontrakter, finanser och raportering. Du är noggrann och närvarande, en bra chef och arbetskamrat. 

Från dom anställda till båda jobben förutsätter vi bra samarbetsförmågor, kunskaper i engelska (andra språkkunskaper är en fördel, speciellt Svenska, finska och språk i närområdet) och kompetens inom branschpraxis och programvara. Vi följer kollektiva förhandlingar (Palta-TEME) och vi är uppmärksamma på människors välfärd och orkande.

Vår jobbsökande är kontinuerlig. Det är värt att vara i kontakt även om du inte skulle kunna börja jobba direkt.

Aurora Studios är ett helt Finskt trevligt koncern som Helsinki -filmi är en del av. Aurora Studios utvecklar, finansierar, producerar, distribuerar och säljer filmer och TV-serier. 

Blev du intresserad? Skulle du vara vår nästa nya arbetskamrat?    

Skicka oss din ansökan och CV till essi.kivitie@helsinkifilmi.fi
Ansökningsperioden slutar den 1.4.2022. Vi intervjuar lämpliga sökande redan innan ansökningsperioden slutar. 

Om du har frågor angående uppdragen eller jobbet med oss berättar vi gärna mer. Mer information om uppdragen ger Aurora Studios och Helsinki -filmi COO Essi Kivitie, tel +358(0)43 8200 997. Ni kan ringa fredag 11.3. kl. 9.30-10.00 eller onsdag 16.3. kl. 9.00-10.00. Du kan också skicka email till: essi.kivitie@helsinkifilmi.fi.